Leveringsvoorwaarden

Laagste prijsgarantie

Bij Passo betaalt u altijd de laagste prijs. Vindt u ergens anders een identiek artikel van hetzelfde merk in dezelfde maat en uitvoering tegen een lagere prijs, dan betalen wij u binnen 8 dagen na uw aankoop het prijsverschil terug. Tijdelijke acties en uitverkoop zijn uitgesloten, zo ook webwinkels zonder fysieke winkel. U dient zelf aan te tonen waar u een lagere prijs gevonden heeft.

Betalen in winkel en webshop

In onze winkel kunt u betalen met PIN, Visa, Mastercard en Maestro.

De aankopen in de webshop van Passo kunt u snel en veilig betalen via Multisafepay. Lukt de betaling niet? Laat het ons weten en wij sturen een nieuwe betaallink via de mail.

Versturen

Wij versturen de bestelling zodra wij de betaling doorkrijgen van Multisafepay. De verzending geschiedt via PostNL. Passo is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies tijdens transport door PostNL.

Bezorgkosten

Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage van € 4.95 bij een waarde van de bestelling van minder dan € 75,- wanneer de bestelling binnen Nederland verzonden wordt. Dit geldt ook na retourzending. Bij zendingen met een waarde van meer dan €75,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Voor verzending naar het buitenland gelden aangepaste tarieven, u vindt deze op uw orderbevestiging. Ook worden de verzendkosten heen van zendingen naar het buitenland bij retourneren van de zending niet teruggestort. Waarom niet altijd gratis verzenden? Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden via PostNL moeten op de een of andere manier betaald worden.

Bezorgen

Wij streven ernaar orders zo snel mogelijk aan u op te sturen nadat wij de betaling ontvangen hebben. In de meeste gevallen is het zo dat orders binnen 2 werkdagen bij u thuis afgeleverd zullen worden. In een enkel geval kan het zijn dat de bezorging langer zal duren. U ontvangt van DHL of PostNL een mail met een tracktrace code waarmee u uw pakket kunt volgen.

Als u niet thuis bent op het moment van bezorging wordt het pakket bij buren afgeleverd of gaat het naar een servicepunt waar het 7 dagen wordt bewaard. Daarna gaat het pakket retour. Als dit het geval is, zullen wij de retourzending verwerken en het bedrag minus de inmiddels gemaakte verzendkosten retour storten op uw rekening.

Wilt u de bestelling dan alsnog ontvangen, dan zult u opnieuw verzendkosten moeten betalen. Ook in het geval van verkeerd opgegeven adressen, zullen wij genoodzaakt zijn opnieuw verzendkosten in rekening te brengen.

Uw bestelling 14 dagen op zicht

Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. U betaalt zelf retourkosten. Na ontvangst van het geretourneerde artikel zal Passo het bedrag op uw rekening terugstorten. Wanneer een complete order retour komt zullen ook de verzendkosten aan u teruggestort worden, exclusief de door u extra gemaakte kosten voor bijvoorbeeld avondbezorging. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening. Wij behouden ons het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen. Denkt u daarbij aan gedragen schoenen c.q. laarzen, die onverkoopbaar zijn geworden. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit. Slips en boxershorts kunnen niet geretourneerd worden. Indien dit toch gebeurt wordt de zending door ons geweigerd. 

Privacy

Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van Passo, zodat wij u kunnen informeren over interessante aanbiedingen. Indien u dit niet wenst, kunt u dit laten weten via e-mail info@passo.nl of via ons telefoonnummer 072-5200510. Verder gebruiken wij uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst en risicobeheer. U heeft recht op inzage in uw gegevens en verbetering van deze gegevens. Vragen om inzage in uw persoonsgegevens of klachten over privacy kunt u richten aan webshop@passo.nl

Adreswijziging

Klanten zijn verplicht Passo van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang Passo geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij Passo bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling, machtigt u Passo om - indien nodig - uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.

Passo gegevens

Kamer van koophandel 37104141. Het merk Passo is geregistreerd onder depotnummer 1062933 bij het Benelux-Merkenbureau. BTWnr. NL815896700B01

Garantie

Op schoenen geldt een wettelijke garantietermijn van 6 maanden bij gebreken ontstaan in fabricage en na normaal gebruik en onderhoud door de klant.

Het normale onderhoud, zoals vervangen van hakken en zolen en poetsen, valt niet onder de garantie en aansprakelijkheid van Passo maar dient door de klant zelf te worden gedaan. Ook accessoires, zoals gespen en ritsen, en schoenen gemaakt van delicate materialen zoals lakleer zien er mooi uit maar zijn kwetsbaar, en dienen door de gebruiker als zodanig te worden behandeld. Schoenen die te klein of te groot zijn gekocht vallen niet onder garantie bij gebreken als gevolg van aanschaf van de verkeerde maat.

Retouren

Retouren dienen bij Passo te worden ingeleverd of per post te worden afgeleverd binnen de daarvoor geldende termijn van 14 dagen na ontvangst van de zending, onder vermelding van de reden van retour en met de kassabon/pakbon/retourbon bijgevoegd.

De verzendkosten van de eerste ruilzending aan u wordt door Passo betaald wanneer het bedrag gelijk of hoger is dan het geretourneerde (alleen binnen Nederland). Retourkosten zijn te allen tijde voor uw eigen rekening. De verzendkosten van een tweede ruiling op dezelfde order komt volledig voor uw eigen rekening. U bent zelf aansprakelijk voor het retourpakket totdat wij het in goede orde hebben ontvangen.

We streven ernaar uiterlijk de eerstvolgende maandag na ontvangst van het retourpakket het bedrag aan u terug te storten. Een betaling kan enkele dagen onderweg zijn bij een overschrijving naar een andere bank. Tijdens vakanties kan het iets langer duren voordat de betaling wordt overgemaakt. Excuses hiervoor en dank voor uw begrip. Het bedrag wordt aan u teruggestort op de rekening waarmee u heeft betaald, doorgaans via Multisafpay, ook als het een credit card betreft.

Aankopen gedaan in de winkel mogen binnen 8 dagen retour gebracht worden in de winkel, hiervoor geldt dat het artikel geruild mag worden of een tegoedbon gegeven wordt. Geld wordt niet teruggegeven. Slips en boxershorts kunnen niet geretourneerd worden. Indien dit toch gebeurt wordt de zending door ons geweigerd.